Til hovedinnhold

Krabberøre

20 min
11 varer
264
Ristet brød med krabberøre

Dette er en smakfull og enkel rett å tilberede. Lag deg en krabberøre og spis på brødskiva, som en forrett eller som del av koldtbordet på skalldyrfesten.

Foto: Johanna Siring, VG

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 skive(r) brød, gjerne surdeigsbrød
  • olivenolje
  • 1 stk hvitløksfedd
  • 400 g Krabbekjøtt, renset
  • 3 ss hvitløksmajones
  • 0.5 stk sitron
  • 1 bunt gressløk, liten
  • salt
  • chilipulver, eller paprikapulver
  • karse
  • chiliflak, kan sløyfes

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 skive(r) brød, gjerne surdeigsbrød
  • olivenolje
  • 1 stk hvitløksfedd
  • 400 g Krabbekjøtt, renset
  • 3 ss hvitløksmajones
  • 0.5 stk sitron
  • 1 bunt gressløk, liten
  • salt
  • chilipulver, eller paprikapulver
  • karse
  • chiliflak, kan sløyfes
Rist brødskivene i en brødrister eller under grill i ovn. Gni skivene med hvitløk og drypp over olivenolje.
Bland krabbekjøttet sammen med hvitløksmajones. Smak blandingen til med salt (hvis nødvendig) og noen dråper sitronsaft. Rør inn hakket gressløk og fordel krabberøren på brødskivene. Topp med litt karse og et lite dryss med chili og/eller paprikapulver.
woman cooking

Bon appetit!

Rist brødskivene i en brødrister eller under grill i ovn. Gni skivene med hvitløk og drypp over olivenolje.
Bland krabbekjøttet sammen med hvitløksmajones. Smak blandingen til med salt (hvis nødvendig) og noen dråper sitronsaft. Rør inn hakket gressløk og fordel krabberøren på brødskivene. Topp med litt karse og et lite dryss med chili og/eller paprikapulver.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?