Til hovedinnhold

Criolla-saus

10 min
8 varer
143
Tre sauser som passer perfekt til grillmaten

Dette er en salsa som passer utmerket til kjøttretter og grillmat, og er ofte noe man får servert til argentinske retter. Denne oppskriften er det Nicolás Peranic og Romina Yanarello som står bak.

Fotograf: Andrea Gjestvang

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 stk gul løk
  • 1 stk paprika, rød
  • 1 stk tomat
  • 1 bunt koriander
  • 100 g eddik
  • 50 g olivenolje
  • salt
  • pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk gul løk
  • 1 stk paprika, rød
  • 1 stk tomat
  • 1 bunt koriander
  • 100 g eddik
  • 50 g olivenolje
  • salt
  • pepper

Slik gjør du:

Finhakk løk, paprika, tomat og koriander, og bland alt sammen i en bolle. Tilsett eddik og olivenolje, og smak til med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Slik gjør du:

Finhakk løk, paprika, tomat og koriander, og bland alt sammen i en bolle. Tilsett eddik og olivenolje, og smak til med salt og pepper.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?