Til hovedinnhold

Aioli med koriander

5 min
6 varer
146
Tre skåler med dip

Aioli med koriander er perfekt å servere til grillmåltidet. Denne oppskriften er det Nicolás Peranic og Romina Yanarello som står bak.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 stk egg
  • 200 g rapsolje, eller solsikkeolje
  • 10 g eplecidereddik
  • 4 g salt
  • 1 g pepper
  • 1 bunt koriander

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk egg
  • 200 g rapsolje, eller solsikkeolje
  • 10 g eplecidereddik
  • 4 g salt
  • 1 g pepper
  • 1 bunt koriander
Bruk en stavmikser og bland alle ingrediensene, utenom egget, til du har en slett krydderolje.
Ha egget i en blender. Skru blenderen på laveste hastighet og hell over oljen sakte i en tynn stråle, til du har en tykk dressing. Det er viktig at du ikke heller for raskt, for da vil aïolien kunne skille seg. Smak til med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Bruk en stavmikser og bland alle ingrediensene, utenom egget, til du har en slett krydderolje.
Ha egget i en blender. Skru blenderen på laveste hastighet og hell over oljen sakte i en tynn stråle, til du har en tykk dressing. Det er viktig at du ikke heller for raskt, for da vil aïolien kunne skille seg. Smak til med salt og pepper.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?