Sunnere sjokolademousse lages faktisk med avokado!
Smaken blir selvfølgelig ikke helt som vanlig sjokolademousse, men den blir veldig god, og konsistensen blir deilig og kremete. Denne sjokolademoussen lages uten egg, melk og raffinert sukker og er full av næringsstoffer kroppen trenger.
Er du i det sunne hjørnet, er dette absolutt noe å anbefale når søtsuget melder seg!
Rens dadlene for stener. Ha cashewnøtter, dadler og mandelmelk i en food processor med hakkekniv. Kjør blandingen sammen til en jevn masse.
Ha avokadokjøttet i food processoren og kjør dette sammen. Tilsett kakaopulver og smeltet kokesjokolade. Kjør blandingen videre en god stund til du får en glatt og klumpfri, luftig sjokoladekrem.
Fyll sjokolademoussen i dessertskåler. Det blir ekstra lekkert om du sprøyter sjokolademoussen i skålene!
Pynt med noen friske bringebær, bringebærstrøssel og litt hakket sjokolade. Serveres nylaget!
Bon appetit!
Rens dadlene for stener. Ha cashewnøtter, dadler og mandelmelk i en food processor med hakkekniv. Kjør blandingen sammen til en jevn masse.
Ha avokadokjøttet i food processoren og kjør dette sammen. Tilsett kakaopulver og smeltet kokesjokolade. Kjør blandingen videre en god stund til du får en glatt og klumpfri, luftig sjokoladekrem.
Fyll sjokolademoussen i dessertskåler. Det blir ekstra lekkert om du sprøyter sjokolademoussen i skålene!
Pynt med noen friske bringebær, bringebærstrøssel og litt hakket sjokolade. Serveres nylaget!
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto