Til hovedinnhold

Påske: Så karse i eggeskall

15 min
2 varer
25
Påske: Så karse i eggeskall

Med eggeskall, bomull, en penn og karsefrø er du bare noen dager unna å få deg noen nye kompiser med skikkelig stilig frisyre. Karsen smaker godt på toppen av en brødblings med ost eller kjøttpålegg.

Ingredienser

1
porsjoner
  • egg, så mange egg du vil
  • karse, frø

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • egg, så mange egg du vil
  • karse, frø
Knekk toppen av eggene og bruk innholdet til noe godt.
Tegn smilende fjes på eggeskallene med en tusj.
Legg våt bomull i eggeskallene, og dryss karsefrø på bomullen.
Sett eggeskallene lunt og lyst.
Sørg for å holde bomullen fuktig.
I løpet av noen dager er den irrgrønne karsen klar til å spises.
woman cooking

Bon appetit!

Knekk toppen av eggene og bruk innholdet til noe godt.
Tegn smilende fjes på eggeskallene med en tusj.
Legg våt bomull i eggeskallene, og dryss karsefrø på bomullen.
Sett eggeskallene lunt og lyst.
Sørg for å holde bomullen fuktig.
I løpet av noen dager er den irrgrønne karsen klar til å spises.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?