Til hovedinnhold

Lunsjsmørbrød med egg og rekerøre

20 min
10 varer
257
Lunsjsmørbrød med egg og rekerøre

Dette lunsjsmørbrødet med egg og rekerøre er perfekt til lunsj.

Ingredienser

2
porsjoner
  • 2 skive(r) brød, store, gode
  • 2 stk egg, kokte
  • 100 g reker, rensede
  • 1.5 ss majones
  • 1 ss crème fraîche
  • 1 ss rødløk, finhakket
  • 2 ss friske urter, som dill, gressløk, persille. Hakket.
  • 2 ss rogn, for eksempel lakserogn eller rognkjeksrogn.
  • friske urter, eller spirer til pynt
  • 0.5 stk sitron
  • kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 skive(r) brød, store, gode
  • 2 stk egg, kokte
  • 100 g reker, rensede
  • 1.5 ss majones
  • 1 ss crème fraîche
  • 1 ss rødløk, finhakket
  • 2 ss friske urter, som dill, gressløk, persille. Hakket.
  • 2 ss rogn, for eksempel lakserogn eller rognkjeksrogn.
  • friske urter, eller spirer til pynt
  • 0.5 stk sitron
  • kvernet pepper
Smør eventuelt skivene med litt smør eller majones.
Skrell og del eggene. Bland sammen reker, majones, creme fraiche, rødløk og urter. Smak til med noen gode dråper sitronsaft, salt og pepper.
Fordel egg og rekerøre på brødskivene. Topp med rogn og urter eller spirer og nyt!
woman cooking

Bon appetit!

Smør eventuelt skivene med litt smør eller majones.
Skrell og del eggene. Bland sammen reker, majones, creme fraiche, rødløk og urter. Smak til med noen gode dråper sitronsaft, salt og pepper.
Fordel egg og rekerøre på brødskivene. Topp med rogn og urter eller spirer og nyt!
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?