Til hovedinnhold

Dobbel toast med karamellisert løk og talleggio

25 min
9 varer
1.4k
Dobbel toast med karamellisert løk og talleggio

Prøv dobbel toast med karamellisert løk og talleggio! Sandwichene kan eventuelt etterstekes i ovnen ved 180 grader til osten har smeltet skikkelig. Tallegio kan byttes ut med en annen ost du liker, for eksempel ridderost, brie eller chevre.

Ingredienser

2
porsjoner
  • 2 stykker løk, store
  • 2 ts balsamicoeddik
  • 1 klype sukker
  • salt
  • 4 skive(r) brød, godt, gjerne surdeigsbrød
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss majones
  • 150 - 200 g tallegio
  • olje, og smør til steiking

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker løk, store
  • 2 ts balsamicoeddik
  • 1 klype sukker
  • salt
  • 4 skive(r) brød, godt, gjerne surdeigsbrød
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss majones
  • 150 - 200 g tallegio
  • olje, og smør til steiking
Rens og skjær løken i ringer. Stek løken bløt og gyllen over middels varme. Bruke både litt olje og smør i pannen og la løken få god tid
Tilsett balsamico og en klype sukker mot slutten av stekingen og krydre lett med salt.
Smør to av skivene med sennep og majones og fordel løken på skivene.
Skjær osten i skiver og fordel osteskivene. Topp med brødskive og stek sandwichene gylne og sprø på begge sider i stekepannen med litt smør.
woman cooking

Bon appetit!

Rens og skjær løken i ringer. Stek løken bløt og gyllen over middels varme. Bruke både litt olje og smør i pannen og la løken få god tid
Tilsett balsamico og en klype sukker mot slutten av stekingen og krydre lett med salt.
Smør to av skivene med sennep og majones og fordel løken på skivene.
Skjær osten i skiver og fordel osteskivene. Topp med brødskive og stek sandwichene gylne og sprø på begge sider i stekepannen med litt smør.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?