Til hovedinnhold

Ristet blings med soyamarinert laks og avokado- og wasabikrem

15 min
12 varer
273
Ristet blings med soyamarinert laks og avokado- og wasabikrem

Noen ganger fortjener brødskiva en «makover» med soyamarinert laks, avokadowasabikrem og tynne epleskiver. Luksuslunsj i en fei!

Ingredienser

2
porsjoner
  • 200 g laksefilet
  • 0.25 stk rødløk
  • 2 ss soyasaus
  • sesamolje
  • salt og kvernet pepper
  • rugbrød, eller annet godt brød
  • friske urter, eller spirer til pynt
  • eple, tynne skiver

Avokadokrem

  • 1 stk avokado
  • 0.5 ts wasabi paste
  • 0.5 stk lime
  • 2 ss rømme, creme fraiche eller yoghurt naturell
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g laksefilet
  • 0.25 stk rødløk
  • 2 ss soyasaus
  • sesamolje
  • salt og kvernet pepper
  • rugbrød, eller annet godt brød
  • friske urter, eller spirer til pynt
  • eple, tynne skiver

Avokadokrem

  • 1 stk avokado
  • 0.5 ts wasabi paste
  • 0.5 stk lime
  • 2 ss rømme, creme fraiche eller yoghurt naturell
  • salt og kvernet pepper
Skjær laksen i små terninger og rør den sammen med finhakket rødløk, soyasaus og sesamolje. Smak til med salt og kvernet pepper.
Skjær laksen i små terninger og rør den sammen med finhakket rødløk, soyasaus og sesamolje. Smak til med salt og kvernet pepper.
Rens avokadoen og mos avokadokjøttet sammen med wasabi, limesaft og rømme til en jevn krem (kjør det gjerne sammen med en stavmikser).
Rens avokadoen og mos avokadokjøttet sammen med wasabi, limesaft og rømme til en jevn krem (kjør det gjerne sammen med en stavmikser).
Rist eller grill brødskivene. Topp skivene med avokadokrem og marinert laks. Pynt med noen tynne epleskiver og dryss over litt hakkede urter eller spirer.
Rist eller grill brødskivene. Topp skivene med avokadokrem og marinert laks. Pynt med noen tynne epleskiver og dryss over litt hakkede urter eller spirer.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær laksen i små terninger og rør den sammen med finhakket rødløk, soyasaus og sesamolje. Smak til med salt og kvernet pepper.
Skjær laksen i små terninger og rør den sammen med finhakket rødløk, soyasaus og sesamolje. Smak til med salt og kvernet pepper.
Rens avokadoen og mos avokadokjøttet sammen med wasabi, limesaft og rømme til en jevn krem (kjør det gjerne sammen med en stavmikser).
Rens avokadoen og mos avokadokjøttet sammen med wasabi, limesaft og rømme til en jevn krem (kjør det gjerne sammen med en stavmikser).
Rist eller grill brødskivene. Topp skivene med avokadokrem og marinert laks. Pynt med noen tynne epleskiver og dryss over litt hakkede urter eller spirer.
Rist eller grill brødskivene. Topp skivene med avokadokrem og marinert laks. Pynt med noen tynne epleskiver og dryss over litt hakkede urter eller spirer.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?