Til hovedinnhold

De Mi Tierra: Deig til empanadas

1 h 15 min
4 varer
578
De Mi Tierra: Deig til empanadas

Denne oppskriften på argentinske empanadas står De Mi Tierra Oslo bak. Deigen er nok til 12-15 empanadas. De kan fylles med for eksempel kjøttdeig, og frityrsteikes eller steikes i ovn.

Oppskrift: De Mi Tierra

Ingredienser

3
porsjoner
  • 6 dl mel
  • 1.2 dl vann
  • 0.5 ts salt
  • 100 g smør, smeltet

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 dl mel
  • 1.2 dl vann
  • 0.5 ts salt
  • 100 g smør, smeltet
Miks alle ingrediensene sammen til du har en myk deig.
La deigen hvile en time i kjøleskapet.
Kjevle deigen til den er 2 millimeter tykk. Bruk gjerne pastamaskin.
Kjevle deigen til den er 2 millimeter tykk. Bruk gjerne pastamaskin.
Form deigen i runde former på ca 12 cm, og fyll med ønsket fyll, som kjøttfyll (oppskrift øverst).
Form deigen i runde former på ca 12 cm, og fyll med ønsket fyll, som kjøttfyll (oppskrift øverst).
woman cooking

Bon appetit!

Miks alle ingrediensene sammen til du har en myk deig.
La deigen hvile en time i kjøleskapet.
Kjevle deigen til den er 2 millimeter tykk. Bruk gjerne pastamaskin.
Kjevle deigen til den er 2 millimeter tykk. Bruk gjerne pastamaskin.
Form deigen i runde former på ca 12 cm, og fyll med ønsket fyll, som kjøttfyll (oppskrift øverst).
Form deigen i runde former på ca 12 cm, og fyll med ønsket fyll, som kjøttfyll (oppskrift øverst).
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?