Til hovedinnhold

Drink: Alkoholfri høytids-highball

25 min
5 varer
81
Foto: Johanna Siring

Dette er en oppskrift fra Anne Maurseth som er bartender og daglig leder på baren på Andre til høyre i Oslo.

Everleaf er en alkoholfri bitter aperitivo, som kan kjøpes på Vinmonopolet eller via Leske sine hjemmesider.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 4 cl Everleaf, kan sløyfes
  • 4 cl sitronsaft, friskpresset
  • 2 cl sukkerlake, eller kryddersirup (se egen oppskrift)
  • 2 cl eggehvite, kan sløyfes
  • tonic, eller ingefærøl, for å toppe drinken

Slik gjør du:

  • 4 cl Everleaf, kan sløyfes
  • 4 cl sitronsaft, friskpresset
  • 2 cl sukkerlake, eller kryddersirup (se egen oppskrift)
  • 2 cl eggehvite, kan sløyfes
  • tonic, eller ingefærøl, for å toppe drinken
Ha alle ingredienser, minus tonic/ingefærøl i en valgt beholder. Syltetøyglass med lokk eller en shaker gjør susen.
Shake hardt i cirka 1 minutt, uten is. Da vil du lage et fint og tett skum av egget. Ha så isbiter over, og shake hardt til du hører de knuses.
Bruk en hawthorne-sil eller tesil til å helle over i et høyt drinkglass (highball). Topp med enten tonic eller ingefærøl etter eget ønske. Pynt med tørket eller fersk sitron
woman cooking

Bon appetit!

Ha alle ingredienser, minus tonic/ingefærøl i en valgt beholder. Syltetøyglass med lokk eller en shaker gjør susen.
Shake hardt i cirka 1 minutt, uten is. Da vil du lage et fint og tett skum av egget. Ha så isbiter over, og shake hardt til du hører de knuses.
Bruk en hawthorne-sil eller tesil til å helle over i et høyt drinkglass (highball). Topp med enten tonic eller ingefærøl etter eget ønske. Pynt med tørket eller fersk sitron
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?