«Bounty» har for anledningen kun tre ingredienser, nemlig kokos, søt kondensert melk og sjokolade. Hvis du rister kokos gyllen i en tørr varm stekepanne får den en kraftigere smak av nettopp kokos. Du kan gjøre det med all kokosen om du vil, eller riste litt som du drysser over mens sjokoladen ennå er smeltet (fester seg ikke når den har stivnet).
Tips: Rist kokosen gyllen i en tørr varm stekepanne før bruk. Det gir en kraftigere smak på kokosen.
Bland kokos sammen med kondensert melk til massen er formbar. Juster eventuelt konsistensen med mer kokos eller melk. Form massen til passende avlange biter eller trill ut jevne kuler.
Sett de over på et lite brett med bakepapir og oppbevar bitene i kjøleskapet så lenge. Smelt sjokoladen og dypp eller rull bitene i sjokolade. Oppbevares kjølig.
Bon appetit!
Bland kokos sammen med kondensert melk til massen er formbar. Juster eventuelt konsistensen med mer kokos eller melk. Form massen til passende avlange biter eller trill ut jevne kuler.
Sett de over på et lite brett med bakepapir og oppbevar bitene i kjøleskapet så lenge. Smelt sjokoladen og dypp eller rull bitene i sjokolade. Oppbevares kjølig.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto