Gløgg-sangria
10 min
10 varer
123
Gløgg-sangria er en fantastisk velkomstdrink til jul. Den lages med blant annet cointreau, tranebærjuice og ingefærøl. Server gjerne en gløgg-sangria før, etter eller til julematen. Vær kreativ med pynten! Her er det brukt både kanelstang og sitrusfrukter, som klementin og lime.
Foto: Line Dammen. Oppskrift: Entusiast forlag ved @hannelenesvegetar
Ingredienser
6
porsjoner
Gløgg
- 1 fl sterkvinsgløgg
- 750 ml tranebærjuice
- 1 dl cointreau, eller annen appelsinlikør
- 7 dl ingefærøl
- 1 stk lime, saften
- isbiter
Valgfri pynt
- lime, skivet
- appelsin, skivet
- klementin, skivet
- mynte
- kanelstang
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
Gløgg
- 1 fl sterkvinsgløgg
- 750 ml tranebærjuice
- 1 dl cointreau, eller annen appelsinlikør
- 7 dl ingefærøl
- 1 stk lime, saften
- isbiter
Valgfri pynt
- lime, skivet
- appelsin, skivet
- klementin, skivet
- mynte
- kanelstang
Ha alle ingredienser i en stor punsjbolle eller store karafler.
Vær kreativ med pynten.
Ha i godt med isbiter og friske fruktskiver, og server med god julemusikk i bakgrunnen.

Bon appetit!
Ha alle ingredienser i en stor punsjbolle eller store karafler.
Vær kreativ med pynten.
Ha i godt med isbiter og friske fruktskiver, og server med god julemusikk i bakgrunnen.