Amerikanske «biscuits» er noe helt annet enn biscuits i Storbritannia. Amerikanske biscuit er en ikke søt «bolle». Det brukes heller natron og/eller bakepulver istedenfor gjær.
I utgangspunkt spiser amerikanere biscuits til frokost, sammen med honning, syltetøy eller gravy. Biscuits er mest kjent fra sørstatene, men du vil finne dem over hele USA. I dag spiser man biscuits også til lunsj og middag, ofte som brød til en sandwich.
Hell smøret forsiktig i melblandingen og bland så vidt sammen. Ha i kulturmelk, og bruk en slikkepott til å forsiktig blande alt (må ikke blandes for mye). Hell blandingen over på en melet arbeidsbenk.
Når deigen begynner å komme sammen (den skal være bitte litt klissete), brett den i to cirka. 5-6 ganger. Flat forsiktig ut deigen og stikk ut biscuits. Ha dem i en smurt form og bak i ovnen i ca. 15 minutter (til gyllenbrune).
Pensle med smeltet smør, og server varme.
Bon appetit!
Forvarm ovnen på 230 grader.
Kjør mel, natron, bakepulver og salt i en bolle.
Hell smøret forsiktig i melblandingen og bland så vidt sammen. Ha i kulturmelk, og bruk en slikkepott til å forsiktig blande alt (må ikke blandes for mye). Hell blandingen over på en melet arbeidsbenk.
Når deigen begynner å komme sammen (den skal være bitte litt klissete), brett den i to cirka. 5-6 ganger. Flat forsiktig ut deigen og stikk ut biscuits. Ha dem i en smurt form og bak i ovnen i ca. 15 minutter (til gyllenbrune).
Pensle med smeltet smør, og server varme.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto