Til hovedinnhold

Bakt «jalapeno poppers»-dipp med smeltet ost

40 min
11 varer
1.1k
bakt jalapeno dipp med smeltet ost

Altså her er det ikke spart på noe, virkelig ikke. Og når du trodde smeltet ost med passe hotte innslag av jalapeño ikke kunne bli bedre – akkurat da topper du det hele med sprøstekt bacon! God helg, sier jeg bare!

Selv om fristelsen kan bli stor til tider, må dobbel-dipping for all del unngås. Problematikken kan enkelt løses ved å fordele dippen i egne skåler – og dermed dippe så mange ganger man ønsker.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 150 g bacon, i små biter (kan sløyfes)
  • 300 g kremost
  • 4 ss majones
  • 2 dl mozzarella, revet
  • 2 dl cheddar, revet
  • 1.5 dl parmesan, revet
  • 2 ss syltede jalapeños, hakket
  • 1 stk jalapeño, fersk, renset for frø og finhakket
  • 1.5 dl loffsmuler, eller panko
  • 2 ss smør, smeltet
  • tortillachips, eller annen snacks til å dippe

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g bacon, i små biter (kan sløyfes)
  • 300 g kremost
  • 4 ss majones
  • 2 dl mozzarella, revet
  • 2 dl cheddar, revet
  • 1.5 dl parmesan, revet
  • 2 ss syltede jalapeños, hakket
  • 1 stk jalapeño, fersk, renset for frø og finhakket
  • 1.5 dl loffsmuler, eller panko
  • 2 ss smør, smeltet
  • tortillachips, eller annen snacks til å dippe
Sprøstek baconet.
Varm ovnen til 200 grader.
Visp sammen kremost og majones. Rør inn det meste av osten, spar noe til topping.
Tilsett jalapeño (syltet og fersk) og bacon. Rør alt raskt sammen, smak til med en god klype salt og ha osteblandingen over i en passende ildfast form.
Bland panko/loffsmuler med smeltet smør og dryss resten av osten og smulene over osteblandingen.
Bak det hele i midt i ovnen i cirka 20 minutter, eller til overflatene er gyllen og dippen er «boblende» varm. Serveres varm.
woman cooking

Bon appetit!

Sprøstek baconet.
Varm ovnen til 200 grader.
Visp sammen kremost og majones. Rør inn det meste av osten, spar noe til topping.
Tilsett jalapeño (syltet og fersk) og bacon. Rør alt raskt sammen, smak til med en god klype salt og ha osteblandingen over i en passende ildfast form.
Bland panko/loffsmuler med smeltet smør og dryss resten av osten og smulene over osteblandingen.
Bak det hele i midt i ovnen i cirka 20 minutter, eller til overflatene er gyllen og dippen er «boblende» varm. Serveres varm.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?