Varm ovnen til 170 grader og kle formen med bakepapir. Visp egg, sukker og brunt sukker til eggedosis. Sikt sammen alt det tørre.
Bland oljen raskt inn i eggedosisen og vend inn det tørre, men pass på at du ikke rører for mye. Vend til slutt inn gulrøtter og valnøtter. Hell røren jevnt utover i formen og stek kaken midt i ovnen i cirka 40 minutter. Overflaten skal kjennes fast ut, sjekk gjerne med en kakepinne.
Avkjøl kaken først i formen og videre på rist. Vent med å ha på glasuren til kaken er avkjølt.
Visp osten glatt og klumpfri. Tilsett smør, limesaft og siktet melis. Visp ostekremen glatt og luftig (stopp et par ganger underveis og skrap ned langs med sidene i bollen).
Vend kaken over på et passende serveringsfat. Fjern bakepapiret og bre over ostekremen.
Pynt med litt ekstra nøtter, limeskall og karamellsaus hvis ønskelig.
Bon appetit!
Varm ovnen til 170 grader og kle formen med bakepapir. Visp egg, sukker og brunt sukker til eggedosis. Sikt sammen alt det tørre.
Bland oljen raskt inn i eggedosisen og vend inn det tørre, men pass på at du ikke rører for mye. Vend til slutt inn gulrøtter og valnøtter. Hell røren jevnt utover i formen og stek kaken midt i ovnen i cirka 40 minutter. Overflaten skal kjennes fast ut, sjekk gjerne med en kakepinne.
Avkjøl kaken først i formen og videre på rist. Vent med å ha på glasuren til kaken er avkjølt.
Visp osten glatt og klumpfri. Tilsett smør, limesaft og siktet melis. Visp ostekremen glatt og luftig (stopp et par ganger underveis og skrap ned langs med sidene i bollen).
Vend kaken over på et passende serveringsfat. Fjern bakepapiret og bre over ostekremen.
Pynt med litt ekstra nøtter, limeskall og karamellsaus hvis ønskelig.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto