Til hovedinnhold

Lompepai med skinke og brokkoli

35 min
8 varer
350
Lompepai med skinke og brokkoli

En god pai passer perfekt som lunsj, middag eller i matpakken. Denne paien med skinke og brokkoli er laget med lomper som bunn. Oppskriften på lompepai er hentet fra boken «Desirèes sunne matpakkebok» av Desirèe Andersen med tillatelse fra forlaget.

Ingredienser

5
porsjoner
  • 6 - 8 stykker lompe
  • 1 stk brokkoli
  • 200 g kokt skinke, i strimler
  • 1 beger kesam
  • 4 stykker egg
  • 1 dl revet ost, pluss litt ekstra til topping
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 - 8 stykker lompe
  • 1 stk brokkoli
  • 200 g kokt skinke, i strimler
  • 1 beger kesam
  • 4 stykker egg
  • 1 dl revet ost, pluss litt ekstra til topping
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
Sett ovnen på 220 grader varmluft og kle en paiform med 6–8 lomper.
Del opp alle grønnsaker og evt. kjøtt eller fisk du skal bruke i fyllet.
Visp sammen egg, kesam, revet ost, salt og pepper.
Dekk bunnen av lompepaien med grønnsakene og kjøtt eller fisk. Hell over ostesausen og topp paien med litt revet ost.
Paien stekes midt i ovnen i ca. 25 minutter.
La paien sette seg litt før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Sett ovnen på 220 grader varmluft og kle en paiform med 6–8 lomper.
Del opp alle grønnsaker og evt. kjøtt eller fisk du skal bruke i fyllet.
Visp sammen egg, kesam, revet ost, salt og pepper.
Dekk bunnen av lompepaien med grønnsakene og kjøtt eller fisk. Hell over ostesausen og topp paien med litt revet ost.
Paien stekes midt i ovnen i ca. 25 minutter.
La paien sette seg litt før servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?