Porchettasandwich med gremolata og hvitløksmajones
1 h
11 varer
129
Helle Øder Valebrokk
Porchettasandwich med gremolata og hvitløksmajones er en sandwich du neppe vil glemme! Bruk en ferdigrullet porchetta. Du kan også bruke et stykke tynnribbe eller buklist uten bein, krydret på kjøttsiden med hakket salvie, persille og rosmarin, salt og pepper. Kjøttet rulles deretter og bindes sammen med mathyssing med svoren på utsiden.
Oppskriften er det Helle Øder Valebrokk som står bak.
Legg porchettaen på indirekte varme på grillen. Der skal den ligge til kjernetemperaturen er 68 grader.
Snu porchettaen underveis. La hvile før du skjærer av hyssing og skjærer den i cirka 2 cm skiver.
Lag gremolata. Finhakk persille og hvitløk. Finriv skall av en sitron og bland sammen.
Lag så hvitløksmajones. Ha sennep, egg (plomme og hvite), salt, hvitløk og sitronsaft i en beholder. Bland med stavmikser og spe med oljen til majonesen er tykk. Størrelsen på egget betyr mye for hvor mye olje du må tilsette.
Rist skiver av landbrød på grillen.
Smør to av skivene med hvitløksmajones. Legg på en skive nygrillet porchetta og noen rucolablader.
Dryss over litt gremolata og topp med mer ruccola før du legger på en skive landbrød. Spis som sandwich.
Bon appetit!
Legg porchettaen på indirekte varme på grillen. Der skal den ligge til kjernetemperaturen er 68 grader.
Snu porchettaen underveis. La hvile før du skjærer av hyssing og skjærer den i cirka 2 cm skiver.
Lag gremolata. Finhakk persille og hvitløk. Finriv skall av en sitron og bland sammen.
Lag så hvitløksmajones. Ha sennep, egg (plomme og hvite), salt, hvitløk og sitronsaft i en beholder. Bland med stavmikser og spe med oljen til majonesen er tykk. Størrelsen på egget betyr mye for hvor mye olje du må tilsette.
Rist skiver av landbrød på grillen.
Smør to av skivene med hvitløksmajones. Legg på en skive nygrillet porchetta og noen rucolablader.
Dryss over litt gremolata og topp med mer ruccola før du legger på en skive landbrød. Spis som sandwich.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto