Til hovedinnhold

Gladkokkens eggesalat

25 min
7 varer
328
Gladkokkens eggesalat
Gladkokken

Eggesalat hører med når matblogger og kokebokforfatter Jan Henrik Syversen, også kjent som Gladkokken, skal lage 17. mai-frokost

Han forteller at eggesalaten er viktig for kona Janne, for den er tradisjon i hennes familie.

Denne salaten lages med ferdigmajones og ferdigremulade.

Oppskrift: Gladkokken

Ingredienser

6
porsjoner
  • 10 stykker egg
  • 1 stk løk, finhakket
  • 1 bunt gressløk
  • 2 pose majones
  • 1 pose remulade
  • salt
  • pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 10 stykker egg
  • 1 stk løk, finhakket
  • 1 bunt gressløk
  • 2 pose majones
  • 1 pose remulade
  • salt
  • pepper
Kok eggene og kjøl ned. Ta av skallet og kutt i grove biter.
Bland sammen resten av ingrediensene og tilsett eggene.
Bland godt og smak til med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Kok eggene og kjøl ned. Ta av skallet og kutt i grove biter.
Bland sammen resten av ingrediensene og tilsett eggene.
Bland godt og smak til med salt og pepper.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?