Til hovedinnhold

Enkel snickerskake

45 min
10 varer
1.2k
Snickerskake med krem, eggekrem, sjokoladekrem og Snickers på toppen

Lucas Fernando Storaunet (11) og kompisen Herman Anker Gusfre (11) fra TV-serien «Bakebananas» på TV2 drømmer om å bli konditorer.

Denne enkle snickerskaken er Lucas' favorittoppskrift.

Snickerskaken kan også lages glutenfri ved at man bytter ut Ritz-kjeksene med Salti glutenfrie kjeks.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 3 stk eggehvite
  • 3 dl sukker
  • 20 stk ritzkjeks, evt Salti glutenfrie kjeks
  • 2.5 dl peanøtter
  • 3 dl kremfløte

Eggekrem

  • 3 stk eggeplomme
  • 3 ss sukker

Sjokoladekrem

  • 100 g lys kokesjokolade
  • 60 g smør
  • 1 ts kaffepulver

Pynt

  • Snickers, om ønskelig

Slik gjør du:

  • 3 stk eggehvite
  • 3 dl sukker
  • 20 stk ritzkjeks, evt Salti glutenfrie kjeks
  • 2.5 dl peanøtter
  • 3 dl kremfløte

Eggekrem

  • 3 stk eggeplomme
  • 3 ss sukker

Sjokoladekrem

  • 100 g lys kokesjokolade
  • 60 g smør
  • 1 ts kaffepulver

Pynt

  • Snickers, om ønskelig
Stivpisk eggehviter og sukker. Ha i finhakkede peanøtter og Ritz-kjeks som smuldres.
Stivpisk eggehviter og sukker. Ha i finhakkede peanøtter og Ritz-kjeks som smuldres.
Stekes i 20 min på 175 grader på bakepapir i langpanne eller i to runde former (24 centimeter i diameter).
Stekes i 20 min på 175 grader på bakepapir i langpanne eller i to runde former (24 centimeter i diameter).
Del kaken i to like deler (dersom den er stekt i langpanne). Kjøl ned kaken. Stivpisk kremfløte og smør kremen mellom lagene.
Del kaken i to like deler (dersom den er stekt i langpanne). Kjøl ned kaken. Stivpisk kremfløte og smør kremen mellom lagene.
Eggekrem: Eggeplommer og sukker røres lett sammen.
Sjokoladekrem: sjokolade, smør og pulverkaffe varmes og avkjøles til den tykner litt.
Sjokoladekrem: sjokolade, smør og pulverkaffe varmes og avkjøles til den tykner litt.
Eggekrem og sjokoladekrem blandes og smøres oppå kaken.
Kan om ønskelig pyntes med Snickers-sjokolade.
Eggekrem og sjokoladekrem blandes og smøres oppå kaken.


 Kan om ønskelig pyntes med Snickers-sjokolade.
woman cooking

Bon appetit!

Stivpisk eggehviter og sukker. Ha i finhakkede peanøtter og Ritz-kjeks som smuldres.
Stivpisk eggehviter og sukker. Ha i finhakkede peanøtter og Ritz-kjeks som smuldres.
Stekes i 20 min på 175 grader på bakepapir i langpanne eller i to runde former (24 centimeter i diameter).
Stekes i 20 min på 175 grader på bakepapir i langpanne eller i to runde former (24 centimeter i diameter).
Del kaken i to like deler (dersom den er stekt i langpanne). Kjøl ned kaken. Stivpisk kremfløte og smør kremen mellom lagene.
Del kaken i to like deler (dersom den er stekt i langpanne). Kjøl ned kaken. Stivpisk kremfløte og smør kremen mellom lagene.
Eggekrem: Eggeplommer og sukker røres lett sammen.
Sjokoladekrem: sjokolade, smør og pulverkaffe varmes og avkjøles til den tykner litt.
Sjokoladekrem: sjokolade, smør og pulverkaffe varmes og avkjøles til den tykner litt.
Eggekrem og sjokoladekrem blandes og smøres oppå kaken.
Kan om ønskelig pyntes med Snickers-sjokolade.
Eggekrem og sjokoladekrem blandes og smøres oppå kaken.


 Kan om ønskelig pyntes med Snickers-sjokolade.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?