Til hovedinnhold

Talor Brownes amerikanske pannekaker

15 min
9 varer
876
Talor Brownes amerikanske pannekaker
Talor Browne

Prøv Talor Brownes amerikanske pannekaker!

Donut-dronning Talor Browne har fått søtmonser i hovedstaden hektet på den amerikanske utgaven av smultringer. Til daglig driver hun Talormade, som selger kaffe og donuts. Hennes andre spesialitet er det hun kaller for fluffy, amerikanske pannekaker, og nå deler sin populære oppskrift med Godt.

Brownes favoritt-topping på pannekakene er lønnesirup og smør. Hun tipser dessuten om at sitronsaft og sukker, krydrede bananer og stekt egg med bacon er godt som topping.  
Du kan også ha bær eller sjokoladebiter i pannekakene rett etter du har hellet røren i stekepannen.

Sitronsaft og melk kan erstattes med kulturmelk. 

Oppskriften gir omtrent 7 pannekaker. Skal du doble oppskriften, dobler du alle ingrediensene bortsett fra natron.

Ingredienser

2
porsjoner
  • 1 ts sitronsaft
  • 160 g melk
  • 150 g hvetemel
  • 20 g sukker
  • 1 klype salt
  • 1 ts bakepulver
  • 0.5 ts natron
  • 2 stk egg
  • smør, til steking

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 ts sitronsaft
  • 160 g melk
  • 150 g hvetemel
  • 20 g sukker
  • 1 klype salt
  • 1 ts bakepulver
  • 0.5 ts natron
  • 2 stk egg
  • smør, til steking
Tilsett sitronsaft i melken, rør rundt og la det stå litt. (Denne blandingen er en erstatning for buttermilk.) Visp alle de tørre ingrediensene godt sammen.
Bland det våte og det tørre sammen, men vær forsiktig med å røre for mye.
Varm en stekepanne med non-stick-belegg på medium høy varme og ha i litt smør for å smøre pannen. Dette trenger du kun å gjøre første runde.
Stek pannekaker i omtrent samme størrelse, og pass på å ikke ha for mange pannekaker i pannen samtidig. Snu pannekakene når du ser tydelige, synlige bobler på toppen, eller etter 2,5 minutter. Undersiden trenger cirka 1 minutt.
Server med lønnesirup og smør eller annen ønskelig topping.  Hvis du ønsker å servere alle samtidig, så la gjerne pannekakestabelen stå i ovnen på laveste varme til du er ferdig å steke alle pannekakene.
Server med lønnesirup og smør eller annen ønskelig topping.  Hvis du ønsker å servere alle samtidig, så la gjerne pannekakestabelen stå i ovnen på laveste varme til du er ferdig å steke alle pannekakene.
woman cooking

Bon appetit!

Tilsett sitronsaft i melken, rør rundt og la det stå litt. (Denne blandingen er en erstatning for buttermilk.) Visp alle de tørre ingrediensene godt sammen.
Bland det våte og det tørre sammen, men vær forsiktig med å røre for mye.
Varm en stekepanne med non-stick-belegg på medium høy varme og ha i litt smør for å smøre pannen. Dette trenger du kun å gjøre første runde.
Stek pannekaker i omtrent samme størrelse, og pass på å ikke ha for mange pannekaker i pannen samtidig. Snu pannekakene når du ser tydelige, synlige bobler på toppen, eller etter 2,5 minutter. Undersiden trenger cirka 1 minutt.
Server med lønnesirup og smør eller annen ønskelig topping.  Hvis du ønsker å servere alle samtidig, så la gjerne pannekakestabelen stå i ovnen på laveste varme til du er ferdig å steke alle pannekakene.
Server med lønnesirup og smør eller annen ønskelig topping.  Hvis du ønsker å servere alle samtidig, så la gjerne pannekakestabelen stå i ovnen på laveste varme til du er ferdig å steke alle pannekakene.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?