Til hovedinnhold

Ceviche med østers

2 h 30 min
6 varer
28
Ceviche med østers

Aksel Steen driver østersbaren Eff Eff i Oslo, og deler her sin oppskrift på ceviche med østers.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 4 stk østers, evt. 8 stk, avhengig av størrelse
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 dl hvitvinseddik, søt type, f. eks. chardonnayeddik
  • 1 bunt koriander, liten bunt, grovkuttet
  • 1 stk jalapeño, kuttet i tynne skiver
  • sitronsaft, 1/2 sitron per porsjon

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk østers, evt. 8 stk, avhengig av størrelse
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 dl hvitvinseddik, søt type, f. eks. chardonnayeddik
  • 1 bunt koriander, liten bunt, grovkuttet
  • 1 stk jalapeño, kuttet i tynne skiver
  • sitronsaft, 1/2 sitron per porsjon
Dekk sjalottløken med eddik, og la den ligge i et par timer.
Åpne østersene og del i to-tre biter. Legg i fire dype skåler.
Garnér med løk, jalapenô og koriander. Hell over sitronsaft.
woman cooking

Bon appetit!

Dekk sjalottløken med eddik, og la den ligge i et par timer.
Åpne østersene og del i to-tre biter. Legg i fire dype skåler.
Garnér med løk, jalapenô og koriander. Hell over sitronsaft.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?