Til hovedinnhold

Lobster roll i brioche

30 min
11 varer
358
Lobster roll i brioche

Lobster roll i brioche er en ganske nydelig liten luksusrett. Pensle brødet godt med smeltet smør og topp med en skje ørretrogn og litt syltet rødløk for ekstra nytelse. Serveres gjerne med sitron eller grillet sitron til å presse over. Hummer kan erstattes med andre skalldyr, som kokt kongekrabbe eller reker.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 stykker hummer
  • 4 ss majones
  • 2 ss creme fraiche
  • 1 ts chilisaus, sterk
  • 4 ss chilisaus
  • 4 ss gressløk, finhakket
  • 2 ss estragon, hakket
  • 5 - 6 ss smør, smeltet
  • salt og kvernet pepper
  • ørretrogn
  • syltet rødløk
  • 4 stykker pølsebrød, , saftige, gjerne briochebrød

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 2 stykker hummer
  • 4 ss majones
  • 2 ss creme fraiche
  • 1 ts chilisaus, sterk
  • 4 ss chilisaus
  • 4 ss gressløk, finhakket
  • 2 ss estragon, hakket
  • 5 - 6 ss smør, smeltet
  • salt og kvernet pepper
  • ørretrogn
  • syltet rødløk
  • 4 stykker pølsebrød, , saftige, gjerne briochebrød
Rens hummeren og del kjøttet i grove biter.
Bland sammen majones, crème fraîche, chilisaus og urter. Smak til med salt og pepper, og bland dressingen sammen med hummerkjøttet.
Varm brødene og pensle dem med halvparten av det smeltede smøret.
Fyll i hummerkjøttet og drypp over resten av smøret.
Topp med en skje ørretrogn og litt syltet rødløk. Dryss over ekstra urter.
woman cooking

Bon appetit!

Rens hummeren og del kjøttet i grove biter.
Bland sammen majones, crème fraîche, chilisaus og urter. Smak til med salt og pepper, og bland dressingen sammen med hummerkjøttet.
Varm brødene og pensle dem med halvparten av det smeltede smøret.
Fyll i hummerkjøttet og drypp over resten av smøret.
Topp med en skje ørretrogn og litt syltet rødløk. Dryss over ekstra urter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?