Til hovedinnhold

Bananpannekaker med havregryn

30 min
13 varer
1.3k
Bananpannekaker med havregryn og grovt sammalt mel

Brune bananer er et perfekt utgangspunkt for litt sunnere bananpannekaker med havregryn og yoghurt. Ved å skille eggene for så å piske eggehvitene og vende dem inn i røren før steking, får du skikkelig fluffy pannekaker i høy amerikansk stil.

Unn deg å lage bananpannekaker med havregryn til helgefrokosten, i ferien, eller en hverdagsmorgen du har litt ekstra tid.

Se video fra Matkanalen her på hvordan du lager mini-pannekaker på 1-2-3!

Ingredienser

4
porsjoner
  • 3 stk egg
  • 3 dl melk
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 2 stk banan, modne
  • 1 dl hvetemel
  • 2 dl grov sammalt hvete, eller annet grovt mel
  • 1 dl havregryn
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ss sukker
  • smør, eller nøytral olje. til steking

Til servering

  • banan, i skiver
  • bær
  • honning, eller sirup

Slik gjør du:

  • 3 stk egg
  • 3 dl melk
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 2 stk banan, modne
  • 1 dl hvetemel
  • 2 dl grov sammalt hvete, eller annet grovt mel
  • 1 dl havregryn
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ss sukker
  • smør, eller nøytral olje. til steking

Til servering

  • banan, i skiver
  • bær
  • honning, eller sirup
Skill eggene.
Ha eggehvitene over i en romslig bolle.
Visp sammen eggeplommer, melk og yoghurt i en annen bolle.
Mos banan og rør den inn i eggeblandingen sammen med hvetemel, sammalt, havregryn, bakepulver og vaniljesukker.
Visp eggehviten til myk marengs sammen med sukkeret, og vend marengsen inn i røren.
Stek fine og gyldne pannekaker over middels høy varme.
Serveres nystekte med ønsket topping.
Serveres nystekte med ønsket topping.
woman cooking

Bon appetit!

Skill eggene.
Ha eggehvitene over i en romslig bolle.
Visp sammen eggeplommer, melk og yoghurt i en annen bolle.
Mos banan og rør den inn i eggeblandingen sammen med hvetemel, sammalt, havregryn, bakepulver og vaniljesukker.
Visp eggehviten til myk marengs sammen med sukkeret, og vend marengsen inn i røren.
Stek fine og gyldne pannekaker over middels høy varme.
Serveres nystekte med ønsket topping.
Serveres nystekte med ønsket topping.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?