Til hovedinnhold

Bakte epler

30 min
5 varer
49
Bakte epler

Dette er godt tilbehør til krydderstekt ribbe

Ingredienser

6
porsjoner
  • 4 stk eple, røde
  • smør
  • honning, flytende
  • olivenolje
  • rosmarin

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk eple, røde
  • smør
  • honning, flytende
  • olivenolje
  • rosmarin
Del eplene i to og legg eplene over på et stekebrett. Drypp over noen dråper olivenolje og ringle over honning.
Legg en liten smørklatt på hver eple-halvdel og topp med noen rosmarinblader. Bak eplene ved 200 grader i cirka 20 minutter, eller til eplene er gylne og møre.
Eplene kan også stekes i stekepannen med en god klatt smør og en god skje honning. Stek over middels høy varme til eplene er pent gylne og møre.
woman cooking

Bon appetit!

Del eplene i to og legg eplene over på et stekebrett. Drypp over noen dråper olivenolje og ringle over honning.
Legg en liten smørklatt på hver eple-halvdel og topp med noen rosmarinblader. Bak eplene ved 200 grader i cirka 20 minutter, eller til eplene er gylne og møre.
Eplene kan også stekes i stekepannen med en god klatt smør og en god skje honning. Stek over middels høy varme til eplene er pent gylne og møre.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?