Til hovedinnhold

Picho - Syltet blomkål

30 min
5 varer
57
Syltet blomkål

Oppskriften på syltet blomkål er det restaurant Txotx som står bak. Pincho er en liten rett som det er perfekt å sette på tapas-bordet! Tilberedelsestiden er ikke medregnet syltetiden på to dager.

Ingredienser

6
porsjoner
  • 1 stk blomkål
  • 2 ss salt
  • 2.5 dl eplesidereddik
  • 2 dl sukker
  • 2 dl vann

Til koking av blomkål

  • 2 l vann

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk blomkål
  • 2 ss salt
  • 2.5 dl eplesidereddik
  • 2 dl sukker
  • 2 dl vann

Til koking av blomkål

  • 2 l vann
Bland sammen eplesidereddik, sukker og 2 dl vann i en kjele. Kok opp laken og dra kjelen til siden.
Koka opp 2 l vann og salt i en annen kjele. Del blomkålen i små buketter.
Kok blomkålen i ca. 15 sekunder. Ta opp blomkålen og legg den i isvann.
Ha blomkålen i et norgesglass eller en annen passende beholder. Hell over syltelaken.
Sett på kjøl og la stå i minst 2 dager før spising.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen eplesidereddik, sukker og 2 dl vann i en kjele. Kok opp laken og dra kjelen til siden.
Koka opp 2 l vann og salt i en annen kjele. Del blomkålen i små buketter.
Kok blomkålen i ca. 15 sekunder. Ta opp blomkålen og legg den i isvann.
Ha blomkålen i et norgesglass eller en annen passende beholder. Hell over syltelaken.
Sett på kjøl og la stå i minst 2 dager før spising.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?