Til hovedinnhold

Kålrabistappe

45 min
6 varer
326
Kålrabistappe

Hjemmelaget kålrabistappe - også kalt kålrotstappe - er det ultimate tilbehøret til pinnekjøttet. Oppskriften er enkel. Et godt tips er å vispe inn sjy fra kjøttet for ekstra god smak på kålrabistappen.

Tips: Gulrøtter kan erstattes med 1-2 søtpoteter.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk kålrot
  • 2 - 4 stykker gulrøtter
  • 50 g smør
  • 0.5 - 1 dl fløte, (kan sløyfes)
  • 1 dl sjy, fra pinnekjøttet
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 1 stk kålrot
  • 2 - 4 stykker gulrøtter
  • 50 g smør
  • 0.5 - 1 dl fløte, (kan sløyfes)
  • 1 dl sjy, fra pinnekjøttet
  • salt og kvernet pepper
Rens, skrell og del grønnsakene i jevne biter. Ha alt over i en kasserolle, tilsett vann så det dekker og en god klype salt.
Kok grønnsakene helt møre. Hell av kokevannet og mos grønnsakene.
Visp inn smør, fløte og sjy. Smak til stappen med salt og pepper.
Visp inn smør, fløte og sjy. Smak til stappen med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Rens, skrell og del grønnsakene i jevne biter. Ha alt over i en kasserolle, tilsett vann så det dekker og en god klype salt.
Kok grønnsakene helt møre. Hell av kokevannet og mos grønnsakene.
Visp inn smør, fløte og sjy. Smak til stappen med salt og pepper.
Visp inn smør, fløte og sjy. Smak til stappen med salt og pepper.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?