Til hovedinnhold

Fullkornspasta med masse grønt, fetaost og bacon à la Funkygine

25 min
14 varer
1.8k
Fullkornspasta med masse grønt, fetaost og bacon à la Funkygine
Veslemøy Vråskar/Hest Agentur

Da Jørgine først serverte pappa sin berømte pastasalat ble den ikke godkjent. For mye pesto og bacon, var farens dom.
Oppskrift er hentet fra "Våre beste pastaretter"/Jørgine Massa Vasstrand og Raffaele Massa/Egmont Publishing

Ingredienser

4
porsjoner
  • 300 g fullkornspasta, vi brukte penne
  • 300 g brokkoli
  • 100 g aspargestopper
  • 200 g bacon
  • 65 g baby leaf salat
  • 50 g sukkererter
  • 1 stk eple, grønt
  • 100 g fetaost, i terninger
  • pinjekjerner, en neve

Dressing

  • 3 ss pesto
  • 3 ss kesam
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss vann
  • 0.5 stk sitron, saften

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g fullkornspasta, vi brukte penne
  • 300 g brokkoli
  • 100 g aspargestopper
  • 200 g bacon
  • 65 g baby leaf salat
  • 50 g sukkererter
  • 1 stk eple, grønt
  • 100 g fetaost, i terninger
  • pinjekjerner, en neve

Dressing

  • 3 ss pesto
  • 3 ss kesam
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss vann
  • 0.5 stk sitron, saften
Kok pasta som anvist på pakken og la den kjøle seg ned.
Del grønnsakene i ønskede biter før du koker aspargesbønner og brokkoli. Stek bacon og bland sammen alle ingrediensene.
Lag dressingen i en egen bolle før du tilsetter den i pastasalaten.
woman cooking

Bon appetit!

Kok pasta som anvist på pakken og la den kjøle seg ned.
Del grønnsakene i ønskede biter før du koker aspargesbønner og brokkoli. Stek bacon og bland sammen alle ingrediensene.
Lag dressingen i en egen bolle før du tilsetter den i pastasalaten.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?