Til hovedinnhold

Pasta med salsiccia, portobello og chili à la Funkygine

25 min
11 varer
685
Pasta med salsiccia, portobello og chili à la Funkygine

Jørgine "Funkygine" Vasstrands versjon av nonnen (altså farmor) sin tradisjonelle pasta med salsiccia. 
Oppskrift og foto er hentet fra "Våre beste pastaretter" av Jørgine Massa Vasstrand og Raffaele Massa/Egmont Publishing, foto: Veslemøy Vråskar/Hest agentur

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g pasta
  • 300 g Salsiccia
  • 100 g portobello
  • 2 boks hermetiske tomater, hermetiske cherrytomater
  • 0.5 stk løk
  • 0.5 stk rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 ss olje
  • 1 håndfull basilikum
  • salt
  • pepper

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 400 g pasta
  • 300 g Salsiccia
  • 100 g portobello
  • 2 boks hermetiske tomater, hermetiske cherrytomater
  • 0.5 stk løk
  • 0.5 stk rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 ss olje
  • 1 håndfull basilikum
  • salt
  • pepper
Finhakk løk, hvitløk og chili ha det i en stekepanne med 4 ss olivenolje. La det frese i noen minutter.
Skjær østerssopp og salsiccia i biter. Tilsett soppen og tomatene i stekepannen og la det koke i 10 minutter, før du tilsetter salsicciaen og lar det koke i ytterligere 15 minutter på svak varme.
Kok pastaen som anvist på pakken. Tilsett basilikum i sausen rett før du rører inn den ferdigkokte pastaen. Topp gjerne med pecorino.
woman cooking

Bon appetit!

Finhakk løk, hvitløk og chili ha det i en stekepanne med 4 ss olivenolje. La det frese i noen minutter.
Skjær østerssopp og salsiccia i biter. Tilsett soppen og tomatene i stekepannen og la det koke i 10 minutter, før du tilsetter salsicciaen og lar det koke i ytterligere 15 minutter på svak varme.
Kok pastaen som anvist på pakken. Tilsett basilikum i sausen rett før du rører inn den ferdigkokte pastaen. Topp gjerne med pecorino.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?