Til hovedinnhold

Kaffeispinner med peanøtt- og sjokoladetrekk

30 min
7 varer
84
Kaffeispinner med peanøtt- og sjokoladetrekk

Kaffeispinner med peanøtt- og sjokoladetrekk byr på den perfekte kombinasjon av is og kaffe!

Her får du oppskriften på en is med litt voksne smaker, men det er slett ikke sikkert de voksne får ha den i fred av den grunn. Oppskriften gir cirka 10-12 ispinner. Tiden inkluderer ikke innfrysing.

Ingredienser

10
porsjoner

Kaffeis

  • 6 dl fløte
  • 1 stk vaniljestang, frøene
  • 2 ss instant espressopulver
  • 1 boks kondensert melk, søt

Peanøtt- og sjokoladetrekk

  • 300 g sjokolade, lys eller mørk
  • 2 ss olje, nøytral eller kakaofett
  • 60 g peanøtter, salte og ristede

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat

Kaffeis

  • 6 dl fløte
  • 1 stk vaniljestang, frøene
  • 2 ss instant espressopulver
  • 1 boks kondensert melk, søt

Peanøtt- og sjokoladetrekk

  • 300 g sjokolade, lys eller mørk
  • 2 ss olje, nøytral eller kakaofett
  • 60 g peanøtter, salte og ristede
Pisk fløte, vanilje og espressopulver til myk krem og vend inn den kondenserte melken.
Fyll isblandingen over i former og frys ispinnene.
Finhakk sjokoladen og smelt den forsiktig i en bolle over vannbad. Tynn ut sjokoladen med olje og rør inn hakkede peanøtter.
Ta ispinnene ut av formene og dekk dem med smeltet sjokolade. Pass på at ispinnene er skikkelig frosne når du heller over sjokoladen.
I stedet for å dekke hele isen med sjokolade, kan du også dyppe bare tuppen eller lage tykke striper.
Legg ispinnene på et lite brett eller lignende med bakepapir, og sett dem tilbake i fryseren. Skal de oppbevares en stund i fryseren kan du pakke inn én og én i plastfilm
woman cooking

Bon appetit!

Pisk fløte, vanilje og espressopulver til myk krem og vend inn den kondenserte melken.
Fyll isblandingen over i former og frys ispinnene.
Finhakk sjokoladen og smelt den forsiktig i en bolle over vannbad. Tynn ut sjokoladen med olje og rør inn hakkede peanøtter.
Ta ispinnene ut av formene og dekk dem med smeltet sjokolade. Pass på at ispinnene er skikkelig frosne når du heller over sjokoladen.
I stedet for å dekke hele isen med sjokolade, kan du også dyppe bare tuppen eller lage tykke striper.
Legg ispinnene på et lite brett eller lignende med bakepapir, og sett dem tilbake i fryseren. Skal de oppbevares en stund i fryseren kan du pakke inn én og én i plastfilm
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?