Til hovedinnhold

Rabarbrachutney med ingefær

1 h
6 varer
205
Rabarbrachutney med ingefær

Denne chutneyen passer ekstra godt som tilbehør til smaksrike oster, grillmat, svinekjøtt og and. Oppskriften holder til et middels stort sylteglass.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 500 g rabarbra
  • 1 stk rødløk, stor
  • 30 g ingefær
  • 1 håndfull bringebær
  • 175 g sukker
  • 1 dl eddik 7%

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 500 g rabarbra
  • 1 stk rødløk, stor
  • 30 g ingefær
  • 1 håndfull bringebær
  • 175 g sukker
  • 1 dl eddik 7%
Skjær rabarbraen i biter.
Skrell og finhakk løken, og finhakk eller riv ingefæren.
Bland alt i en kasserolle.
Kok opp og la blandingen småkoke til den tykner (som marmelade). Rør med jevne mellomrom (spesielt mot slutten av koketiden).
Avkjøl, eller fyll den varme chutneyen rett over på varme sylteglass med tett lokk.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær rabarbraen i biter.
Skrell og finhakk løken, og finhakk eller riv ingefæren.
Bland alt i en kasserolle.
Kok opp og la blandingen småkoke til den tykner (som marmelade). Rør med jevne mellomrom (spesielt mot slutten av koketiden).
Avkjøl, eller fyll den varme chutneyen rett over på varme sylteglass med tett lokk.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?