Til hovedinnhold

Rødbet- og yoghurtdipp

10 min
8 varer
262
Rødbet- og yoghurtdipp

Her får du en dipp som du raskt og enkelt lager selv. Rødbet- og yoghurtdipp er supert å sette på meze-bordet sammen med andre retter. Kok rødbetene før du skreller og moser dem i en hurtigmikser. Bruk helst en tykk, gresk naturell yoghurt til dippen.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 stykker rødbeter, mellomstore og kokte
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 dl gresk yoghurt, naturell, tykk
  • 1 ts rødvinseddik
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts nigellafrø, (kan sløyfes)
  • 2 ss mynte, finhakket
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker rødbeter, mellomstore og kokte
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 dl gresk yoghurt, naturell, tykk
  • 1 ts rødvinseddik
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts nigellafrø, (kan sløyfes)
  • 2 ss mynte, finhakket
  • salt og kvernet pepper
Skrell og mos rødbetene i en hurtigmikser.
Tilsett finhakket hvitløk, yoghurt, eddik og olivenolje.
Kjør alt sammen til en jevn mos og smak til med salt og kvernet pepper.
Dryss over nigellafrø og hakket mynte ved servering.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell og mos rødbetene i en hurtigmikser.
Tilsett finhakket hvitløk, yoghurt, eddik og olivenolje.
Kjør alt sammen til en jevn mos og smak til med salt og kvernet pepper.
Dryss over nigellafrø og hakket mynte ved servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?