Tilslørte bondepiker med mango og havre er en litt annerledes vri på tilslørte bondepiker. Vanligvis består desserten av eplemos som legges lagvis med krem og stekt kavring. Her har jeg laget en vri med mango som er surret i kanelsirup, og som legges lagvis med vaniljekesam og havregryn som jeg har stekt i sirup og kardemomme.
Skrell og rens mango og del i terninger. Ha dette i en stekepanne.
Ha sukker, vann og kanel i en liten kjele og gi blandingen et oppkok. Hell dette over mangobitene. La mangobitene surre i kanelsirupen i noen minutter.
Ha havregryn i en kjele med lønnesirup og kardemomme. Varm opp under omrøring til sirupen har trukket godt inn i havregrynene og de blir lett stekt.
Finn frem serveringsglass og legg mango, stekte havregryn og vaniljekesam lagvis i glassene.
Bon appetit!
Skrell og rens mango og del i terninger. Ha dette i en stekepanne.
Ha sukker, vann og kanel i en liten kjele og gi blandingen et oppkok. Hell dette over mangobitene. La mangobitene surre i kanelsirupen i noen minutter.
Ha havregryn i en kjele med lønnesirup og kardemomme. Varm opp under omrøring til sirupen har trukket godt inn i havregrynene og de blir lett stekt.
Finn frem serveringsglass og legg mango, stekte havregryn og vaniljekesam lagvis i glassene.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto