Til hovedinnhold

Ostesmørbrød med bart

30 min
5 varer
22
Ostesmørbrød med bart

Et morsomt ostesmørbrød med bart vil garantert falle i smak blant de minste, og de store rundt bordet vil ganske sikkert ha et smørbrød de også!

– Prøv ut nye bartestiler på ostesmørbrødet ditt, oppfordrer matkunstner og Instagram-profil IdaFrosk.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 2 skive(r) brød
  • 2 skive(r) sveitserost
  • 1 ss tomatpesto
  • 1 stk grønn paprika, Du bestemmer fargen
  • 1 stk sorte oliven

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 skive(r) brød
  • 2 skive(r) sveitserost
  • 1 ss tomatpesto
  • 1 stk grønn paprika, Du bestemmer fargen
  • 1 stk sorte oliven
Del en svart oliven i skiver på tvers. Bruk en kniv eller saks til å forme ulike bartetyper av paprika.
Del en svart oliven i skiver på tvers. Bruk en kniv eller saks til å forme ulike bartetyper av paprika.
Smør brødskivene med rød pesto, eller det du måtte ha lyst på, og legg på osteskiver.
Smør brødskivene med rød pesto, eller det du måtte ha lyst på, og legg på osteskiver.
Dekorer med to olivenringer som øyne og valgfri bart. Stek i ovnen på 200 grader til osten har smeltet.
Dekorer med to olivenringer som øyne og valgfri bart. Stek i ovnen på 200 grader til osten har smeltet.
woman cooking

Bon appetit!

Del en svart oliven i skiver på tvers. Bruk en kniv eller saks til å forme ulike bartetyper av paprika.
Del en svart oliven i skiver på tvers. Bruk en kniv eller saks til å forme ulike bartetyper av paprika.
Smør brødskivene med rød pesto, eller det du måtte ha lyst på, og legg på osteskiver.
Smør brødskivene med rød pesto, eller det du måtte ha lyst på, og legg på osteskiver.
Dekorer med to olivenringer som øyne og valgfri bart. Stek i ovnen på 200 grader til osten har smeltet.
Dekorer med to olivenringer som øyne og valgfri bart. Stek i ovnen på 200 grader til osten har smeltet.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?