Til hovedinnhold

Hvitløkstekt grønnkål med granateple

10 min
6 varer
39
Hvitløkstekt grønnkål med granateple

En svært enkel og kjapp rett som passer utmerket som tilbehør til ribba på julaften.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 250 g grønnkål
  • 4 fedd hvitløk
  • 4 ss granateplekjerner
  • persille, eller gressløk, hakket
  • olivenolje, til steking
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 250 g grønnkål
  • 4 fedd hvitløk
  • 4 ss granateplekjerner
  • persille, eller gressløk, hakket
  • olivenolje, til steking
  • salt og kvernet pepper
Rens grønnkålen og riv bladene i små biter. Skjær hvitløken i tynne skiver.
Fres hvitløken raskt i et par spiseskjeer olje i en stor stekepanne. Tilsett grønnkålen og stek under stadig omrøring i et par minutter (tilsett litt mer olje hvis nødvendig). Krydre med salt og pepper.
Grønnkålen skal bli saftig og myk, men fortsatt bevare sin flotte grønne farge og sprø konsistens. Dryss over granateplekjerner og hakkede urter. Hell alt over på et serveringsfat, og server kålen med det samme.
woman cooking

Bon appetit!

Rens grønnkålen og riv bladene i små biter. Skjær hvitløken i tynne skiver.
Fres hvitløken raskt i et par spiseskjeer olje i en stor stekepanne. Tilsett grønnkålen og stek under stadig omrøring i et par minutter (tilsett litt mer olje hvis nødvendig). Krydre med salt og pepper.
Grønnkålen skal bli saftig og myk, men fortsatt bevare sin flotte grønne farge og sprø konsistens. Dryss over granateplekjerner og hakkede urter. Hell alt over på et serveringsfat, og server kålen med det samme.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?