Til hovedinnhold

Heidi Bjerkans sprø vaffel med rømme, rogn og løk

30 min
9 varer
92
Heidi Bjerkans sprø vaffel med rømme, rogn og løk

Prøv sprø vafler med rømme, rogn og løk hvis du har lyst på en skikkelig god forrett. Her får du Michelin-kokk Heidi Bjerkans fantastiske oppskrift.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 5 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 6 dl vann
  • 0.5 ts salt
  • 250 g usaltet smør, smeltet og avkjølt

Til servering

  • rømme
  • lodderogn
  • løk, i tynne skiver
  • dill

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 5 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 6 dl vann
  • 0.5 ts salt
  • 250 g usaltet smør, smeltet og avkjølt

Til servering

  • rømme
  • lodderogn
  • løk, i tynne skiver
  • dill
Rør alt sammen og la røren stå i minimum 10 minutter før steking. Den kan med fordel lages dagen før.
Stek i vaffeljern.
Serverer vaflene med for eksempel rømme, sikrogn og løk. Her er det bare fantasien som stopper deg. Dette fungerer veldig fint som en apetittvekker.
woman cooking

Bon appetit!

Rør alt sammen og la røren stå i minimum 10 minutter før steking. Den kan med fordel lages dagen før.
Stek i vaffeljern.
Serverer vaflene med for eksempel rømme, sikrogn og løk. Her er det bare fantasien som stopper deg. Dette fungerer veldig fint som en apetittvekker.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?