Egg- og baconburger med cheddar og chilimajones
20 min
9 varer
441
Egg- og baconburger med cheddar og chilimajones er jo ikke egentlig en burger, men med både ost og hamburgerbrød ser den ut som en. Uansett er dette den perfekte frokosten dagen derpå eller en hvilken som helst annen morgen, når du har lyst på noe litt utenom det vanlige.
Ingredienser
2
porsjoner
- 8 skive(r) bacon
- 4 stykker egg
- 4 skive(r) cheddar
- 2 stykker brioche, burgerbrød
- 2 ss chilimajones
- salat
- flaksalt
- pepper
- smør, til steking
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 8 skive(r) bacon
- 4 stykker egg
- 4 skive(r) cheddar
- 2 stykker brioche, burgerbrød
- 2 ss chilimajones
- salat
- flaksalt
- pepper
- smør, til steking
Sprøstek baconet. Løft baconet ut av pannen, tilsett en klatt smør hvis nødvendig og knekk i eggene.
Stek eggene på begge sider. Pass på at plommen blir så bløt eller fast som du liker og legg til slutt en osteskive på hvert egg.
Varm brødene. Smør en god skje chilimajones på hver underdel.
Legg på litt salat og bygg på med egg og bacon. Dryss over litt flaksalt og kvernet pepper, legg på toppen og spis burgeren med det samme.

Bon appetit!
Sprøstek baconet. Løft baconet ut av pannen, tilsett en klatt smør hvis nødvendig og knekk i eggene.
Stek eggene på begge sider. Pass på at plommen blir så bløt eller fast som du liker og legg til slutt en osteskive på hvert egg.
Varm brødene. Smør en god skje chilimajones på hver underdel.
Legg på litt salat og bygg på med egg og bacon. Dryss over litt flaksalt og kvernet pepper, legg på toppen og spis burgeren med det samme.