Til hovedinnhold

Marsipankake med bringebærsyltetøy og sjokolade

30 min
5 varer
58
Marsipankake med bringebærsyltetøy og sjokolade

En nydelig marsipankake du ikke må være ekspert for å kunne lage.

Ingredienser

6
porsjoner
  • 1 stk sukkerbrød, tredelt (fås ferdig)
  • 200 g bringebærsyltetøy, eller annet syltetøy
  • 120 g kokesjokolade, revet
  • marsipan
  • melis, til pynt

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 1 stk sukkerbrød, tredelt (fås ferdig)
  • 200 g bringebærsyltetøy, eller annet syltetøy
  • 120 g kokesjokolade, revet
  • marsipan
  • melis, til pynt
Bland inn sjokoladen i én tredjedel av kremen.
Smør halvparten av syltetøyet på kakebunnen og smør sjokoladekremen på toppen. Ha den midterste delen av sukkerbrødet og smør på resten av syltetøyet og én tredjedel av kremen.
Sett på den øverste delen av sukkerbrødet og smør resten av kremen utover topp og sidene av kaken. Kjevl ut marsipanen (på melis eller mel) og legg forsiktig over kaken.
Du kan enkelt lage en marsipanrose ved å rulle sammen kjevlet marsipan (som en tepperull) og brette ut de ytterste lagene. Jeg farger rosen med rødbete, men konditorfarge kan også brukes.
woman cooking

Bon appetit!

Bland inn sjokoladen i én tredjedel av kremen.
Smør halvparten av syltetøyet på kakebunnen og smør sjokoladekremen på toppen. Ha den midterste delen av sukkerbrødet og smør på resten av syltetøyet og én tredjedel av kremen.
Sett på den øverste delen av sukkerbrødet og smør resten av kremen utover topp og sidene av kaken. Kjevl ut marsipanen (på melis eller mel) og legg forsiktig over kaken.
Du kan enkelt lage en marsipanrose ved å rulle sammen kjevlet marsipan (som en tepperull) og brette ut de ytterste lagene. Jeg farger rosen med rødbete, men konditorfarge kan også brukes.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?