Til hovedinnhold

Pasta med chorizo og ruccola

20 min
5 varer
1.1k
Pasta med chorizo og ruccola

Det kommer dager hvor tiden knapt strekker til, og du samtidig er fysen på en saftig og litt «spicy» pasta. Da er løsningen chorizo og ruccola. Skjær pølsen i små biter og la pølsebitene syde og kose seg i en klunk olivenolje mens pastaen koker. Hell av kokevannet og bland nykokt pasta sammen med stekt chorizo, all den deilige smakfulle oljen fra pannen og frisk ruccolasalat.

Et raust dryss av revet manchego eller parmesan topper det hele. Så latterlig enkelt og godt!

Ingredienser

4
porsjoner
  • 500 g pasta, etter eget ønske
  • 250 g chorizopølse, "rå"
  • 60 g ruccolasalat
  • parmesan, eller manchego
  • sort pepper, kvernet

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 500 g pasta, etter eget ønske
  • 250 g chorizopølse, "rå"
  • 60 g ruccolasalat
  • parmesan, eller manchego
  • sort pepper, kvernet
Skjær chorizoen i små biter. Varm en raus klunk olivenoljen i en stekepanne. Tilsett pølsebitene og la det syde og kose seg mens pastaen koker.
Hell av pastavannet og bland chorizo (og all den fargerike og smaksrike oljen) sammen med den nykokte pastaen. Vend inn ruccolasalaten og et par håndfuller revet ost.
Kvern over litt sort pepper og dryss gjerne litt ekstra ost på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær chorizoen i små biter. Varm en raus klunk olivenoljen i en stekepanne. Tilsett pølsebitene og la det syde og kose seg mens pastaen koker.
Hell av pastavannet og bland chorizo (og all den fargerike og smaksrike oljen) sammen med den nykokte pastaen. Vend inn ruccolasalaten og et par håndfuller revet ost.
Kvern over litt sort pepper og dryss gjerne litt ekstra ost på toppen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?