Til hovedinnhold

Bær med hylleblomst-sabayonne

15 min
5 varer
62
Bær med hylleblomst-sabayonne

Tykk og varm eggedosis smakt til med trendy hylleblomst, lagt som et gyllent teppe over rødmende bær. Sommerens store smaker i ei litta skål.

Tips : Hylleblomstsirup kan byttes ut med søt vin eller fruktjuice. 

Ingredienser

2
porsjoner
  • 500 g bær, friske, etter ønske
  • 4 stk eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 2 - 3 ss hylleblomstsirup, eller -saft
  • 2 ss sitronsaft

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g bær, friske, etter ønske
  • 4 stk eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 2 - 3 ss hylleblomstsirup, eller -saft
  • 2 ss sitronsaft
Rens og fordel bærene i pene skåler.
Visp resten av ingrediensene sammen i en bolle. Sett bollen over vannbad (bollen skal ikke være i kontakt med vannet) og pisk til eggedosisen tykner og har konsistens som en luftig majones.
Fordel sabayonne-sausen over bærene og server med det samme. Hvis ønskelig kan du «brenne» over kremen med en créme brûlée-brenner.
woman cooking

Bon appetit!

Rens og fordel bærene i pene skåler.
Visp resten av ingrediensene sammen i en bolle. Sett bollen over vannbad (bollen skal ikke være i kontakt med vannet) og pisk til eggedosisen tykner og har konsistens som en luftig majones.
Fordel sabayonne-sausen over bærene og server med det samme. Hvis ønskelig kan du «brenne» over kremen med en créme brûlée-brenner.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?