Yoghurtis med mango og kokos
25 min
7 varer
99
Yoghurtis med mango og kokos smaker av sol og sommer. Utgangspunktet er en smoothie som fryses, og denne kan du smake til med litt flytende honning eller sukker hvis du syns det trengs.
Tiden er ikke medregnet frysetid.
Ingredienser
12
porsjoner
- 1 stk mango, stor
- 80 g sukker
- 1 stk lime
- 350 g gresk yoghurt, naturell
- 2 dl kokoskrem, eller kokosmelk
Til pynt
- kokos, ristet
- pistasjkjerner, hakkede
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 stk mango, stor
- 80 g sukker
- 1 stk lime
- 350 g gresk yoghurt, naturell
- 2 dl kokoskrem, eller kokosmelk
Til pynt
- kokos, ristet
- pistasjkjerner, hakkede
Rens mangoen og mos fruktkjøttet sammen med sukker og limesaft. Bruk gjerne en stavmikser.
Bland sammen yoghurt, kokoskrem og most mango.
Fyll isblandingen over i former og pynt eventuelt med litt kokos og pistasj. Frys ispinnene.

Bon appetit!
Rens mangoen og mos fruktkjøttet sammen med sukker og limesaft. Bruk gjerne en stavmikser.
Bland sammen yoghurt, kokoskrem og most mango.
Fyll isblandingen over i former og pynt eventuelt med litt kokos og pistasj. Frys ispinnene.