Til hovedinnhold

Tacosalat med pasta

45 min
17 varer
2.8k
Tacosalat med pasta

Tacosalat med pasta er perfekt for deg som aldri får nok tex-mex-mat! Pastasalaten med en meksikansk vri er enkel å lage, og veldig mettende.
Tips: Tilsett stekt eller grillet kylling eller biffkjøtt, sprøstekt bacon eller rester av «tacokjøtt».
Denne oppskriften holder til 2-4 personer.

Ingredienser

2
porsjoner
  • 250 g pasta
  • 1 boks sorte bønner
  • 2 stk maiskolbe, kokte eller grillede
  • 4 stk vårløk
  • 1 stk avokado
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk jalapeño
  • 1.5 dl majones, eller lettmajones
  • 0.5 dl yoghurt naturell
  • 1 ss sriracha, eller sterk chilisaus
  • 0.25 ts spisskummen, malt
  • 1 stk lime
  • 100 g fetaost
  • 4 ss sorte oliven, hakkede (kan sløyfes)
  • 1 bunt koriander
  • nachochips

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 250 g pasta
  • 1 boks sorte bønner
  • 2 stk maiskolbe, kokte eller grillede
  • 4 stk vårløk
  • 1 stk avokado
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk jalapeño
  • 1.5 dl majones, eller lettmajones
  • 0.5 dl yoghurt naturell
  • 1 ss sriracha, eller sterk chilisaus
  • 0.25 ts spisskummen, malt
  • 1 stk lime
  • 100 g fetaost
  • 4 ss sorte oliven, hakkede (kan sløyfes)
  • 1 bunt koriander
  • nachochips
Kok pastaen i saltet vann. Hell av kokevannet, skyll pastaen i kaldt vann og la vannet renne godt av.
Skyll bønnene godt under kaldt vann. Skjær maiskornene av kolben. Finsnitt vårløken. Rens og skjær avokado og paprika i små terninger. Finsnitt eller finhakk chilien - fjern frøene for en mildere smak.
Rør sammen majones, yoghurt, chilisaus og spisskummen. Smak dressingen til med limesaft.
Bland sammen pasta, bønner, mais, vårløk, paprika, chili og dressing. Dryss over smuldret fetaost (eller revet parmesan), hakket koriander og knuste nachochips.
woman cooking

Bon appetit!

Kok pastaen i saltet vann. Hell av kokevannet, skyll pastaen i kaldt vann og la vannet renne godt av.
Skyll bønnene godt under kaldt vann. Skjær maiskornene av kolben. Finsnitt vårløken. Rens og skjær avokado og paprika i små terninger. Finsnitt eller finhakk chilien - fjern frøene for en mildere smak.
Rør sammen majones, yoghurt, chilisaus og spisskummen. Smak dressingen til med limesaft.
Bland sammen pasta, bønner, mais, vårløk, paprika, chili og dressing. Dryss over smuldret fetaost (eller revet parmesan), hakket koriander og knuste nachochips.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?