Til hovedinnhold

Gresk pastasalat

45 min
14 varer
3.2k
Gresk pastasalat

En herlig middagssalat med greske smaker som feta og oliven. Balsamicoeddik kan erstattes med en annen god eddik som for eksempel sherryeddik, eller du kan bruke ferskpresset sitronsaft.
Oppskriften er for 2-4 personer.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 250 g pasta
  • 0.5 stk agurk
  • 250 g cherrytomater
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk paprika
  • 150 g fetaost
  • 0.75 dl olivenolje
  • 3 ss balsamicoeddik
  • 2 håndfull salat, små salatblader
  • 100 g oliven, hele eller i skiver
  • oregano, tørket
  • persille, frisk, hakket
  • salt
  • pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 250 g pasta
  • 0.5 stk agurk
  • 250 g cherrytomater
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk paprika
  • 150 g fetaost
  • 0.75 dl olivenolje
  • 3 ss balsamicoeddik
  • 2 håndfull salat, små salatblader
  • 100 g oliven, hele eller i skiver
  • oregano, tørket
  • persille, frisk, hakket
  • salt
  • pepper
Kok pastaen i saltet vann. Hell av kokevannet, skyll pastaen i kaldt vann og la vannet renne godt av.
Skjær agurken i små terninger. Del tomatene og finsnitt eller finhakk løken. Rens og skjær paprikaen i tynne ringer eller små terninger. Del fetaosten i små biter.
Visp sammen olivenolje og balsamicoeddik. Smak dressingen til med salt og pepper.
Bland sammen alle ingrediensene og dryss over oregano og hakket persille.
woman cooking

Bon appetit!

Kok pastaen i saltet vann. Hell av kokevannet, skyll pastaen i kaldt vann og la vannet renne godt av.
Skjær agurken i små terninger. Del tomatene og finsnitt eller finhakk løken. Rens og skjær paprikaen i tynne ringer eller små terninger. Del fetaosten i små biter.
Visp sammen olivenolje og balsamicoeddik. Smak dressingen til med salt og pepper.
Bland sammen alle ingrediensene og dryss over oregano og hakket persille.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?