Til hovedinnhold

Dansk hakkebøff med sjampinjonger

25 min
10 varer
136
Dansk hakkebøff med sjampinjonger

Å spise dansk mat i Norge er nesten like deilig som å være norsk i Danmark. Spesielt når man kan servere dansk hakkebøff, saftige og med originaltilbehør.
Vi har valgt

Ingredienser

4
porsjoner
  • 500 g karbonadedeig
  • 2 stk sjalottløk, hakkede
  • 1 ss soyasaus
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 bunt gressløk, hakket
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak

Saus

  • 300 g sjampinjong, ferske i skiver

tilbehør

  • 600 g poteter
  • ruccolasalat, etter ønske

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 500 g karbonadedeig
  • 2 stk sjalottløk, hakkede
  • 1 ss soyasaus
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 bunt gressløk, hakket
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak

Saus

  • 300 g sjampinjong, ferske i skiver

tilbehør

  • 600 g poteter
  • ruccolasalat, etter ønske
Sett ovnen på 200 grader. Skjær potetene i terninger og legg dem i en langpanne. Bland dem med 1 ss olje og dryss timian over. Sett i ovnen i 15 - 20 minutter.
Form 4 biffer av karbonadedeigen og krydre dem med salt og pepper. Stek sjalottløk og sjampinjonger i olje til de blir fint brune.
Smak til med soyasaus, salt og pepper. Dryss rikelig med gressløk over.
Stek biffene i 5 minutter på hver side og server dem med sjampinjongene og potetene blandet med ruccola.
woman cooking

Bon appetit!

Sett ovnen på 200 grader. Skjær potetene i terninger og legg dem i en langpanne. Bland dem med 1 ss olje og dryss timian over. Sett i ovnen i 15 - 20 minutter.
Form 4 biffer av karbonadedeigen og krydre dem med salt og pepper. Stek sjalottløk og sjampinjonger i olje til de blir fint brune.
Smak til med soyasaus, salt og pepper. Dryss rikelig med gressløk over.
Stek biffene i 5 minutter på hver side og server dem med sjampinjongene og potetene blandet med ruccola.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?