Til hovedinnhold

Mimosa à la Gunnars Generasjonsbar

10 min
2 varer
108
Mimosa à la Gunnars Generasjonsbar

En klassisk mimosa lages med 50/50 appelsinjuice og musserende vin.
– Vi lager den med 4 centiliter juice og 12 centiliter alkohol. Vi «gønner» på, så smaker du den musserende vinen ekstra godt, forteller Gunnar Forsgren fra Gunnars Generasjonsbar.
Du kan også bytte ut appelsinjuicen med juicet vannmelon, agurk eller ananas, eller tranebærjuice.
Pass på at både appelsinjuicen og den musserende vinen er kalde.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 4 cl appelsinjuice, ferskpresset
  • 12 cl musserende vin, champagne eller crémant

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 cl appelsinjuice, ferskpresset
  • 12 cl musserende vin, champagne eller crémant
Hell den ferskpressede appelsinjuicen i et høyt champagneglass. Hell deretter musserende vin over. Pynt gjerne med litt appelsin på kanten.
woman cooking

Bon appetit!

Hell den ferskpressede appelsinjuicen i et høyt champagneglass. Hell deretter musserende vin over. Pynt gjerne med litt appelsin på kanten.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?