Denne bollen med nudler, kjøttdeig og grønnsaker er laget i en fei. Har du ikke alle ingrediensene for hånden, kan du mikse og trikse det til med det du har. Istedenfor hoisin- og soyasaus, kan du for eksempel bruke oystersauce og sweet chili. Nudler kan erstattes med ris, og grønnsakene kan enkelt justeres med det du måtte ha liggende i grønnsaksskuffen. Tips: Kjøttdeig av storfe kan erstattes med kjøttdeig av kylling, svin eller lam.
Varm litt olje i en stor stekepanne eller wok. Stek kjøttdeigen over høy varme. «Hakk» kjøttdeigen i små biter og la det steke til alt er gjennomstekt - gjerne også litt sprøstekt.
Tilsett ingefær og hvitløk mot slutten av stekingen. Rør sammen hoisinsaus, soyasaus, sriracha og sesamolje. Hell blandingen over kjøttdeigen og rør alt godt sammen.
Tilsett halvparten av vårløken og grovhakket koriander og/eller thaibasilikum.
Server med kokte nudler, og dryss over resten av vårløken, strimlet gulrot, hakkede nøtter og ekstra urter.
Bon appetit!
Varm litt olje i en stor stekepanne eller wok. Stek kjøttdeigen over høy varme. «Hakk» kjøttdeigen i små biter og la det steke til alt er gjennomstekt - gjerne også litt sprøstekt.
Tilsett ingefær og hvitløk mot slutten av stekingen. Rør sammen hoisinsaus, soyasaus, sriracha og sesamolje. Hell blandingen over kjøttdeigen og rør alt godt sammen.
Tilsett halvparten av vårløken og grovhakket koriander og/eller thaibasilikum.
Server med kokte nudler, og dryss over resten av vårløken, strimlet gulrot, hakkede nøtter og ekstra urter.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto