Til hovedinnhold

Mangosorbet

4 h 30 min
5 varer
232
Mangosorbet

En frisk mangosorbet med masse smak!

Hvis du ikke har iskremmaskin, kan du sette blandingen i fryseren og røre hvert 20. minutt. Da er den klar i løpet av cirka 4 timer. Hvis du har iskremmaskin, tar det rundt 45 minutter.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 150 g sukker
  • 2.5 dl vann
  • 2 stykker mango, modne
  • 1 stk lime

Til servering

  • grønne kardemommekapsler, knuste

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g sukker
  • 2.5 dl vann
  • 2 stykker mango, modne
  • 1 stk lime

Til servering

  • grønne kardemommekapsler, knuste
Kok opp sukker og vann. Kok sukkerlaken i 5 minutter og avkjøl.
Rens mangoene og kjør fruktkjøttet til glatt pure med limesaft og sukkerlake.
Frys sorbeten i en iskremmaskin eller hell blandingen i en bolle og sett bollen i fryseren.
Rør godt hvert tjuende minutt til sorbeten er fryst. Server sorbeten med et dryss av knust, grønn kardemomme.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp sukker og vann. Kok sukkerlaken i 5 minutter og avkjøl.
Rens mangoene og kjør fruktkjøttet til glatt pure med limesaft og sukkerlake.
Frys sorbeten i en iskremmaskin eller hell blandingen i en bolle og sett bollen i fryseren.
Rør godt hvert tjuende minutt til sorbeten er fryst. Server sorbeten med et dryss av knust, grønn kardemomme.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?