Til hovedinnhold

Raita: Indisk dip med yoghurt og mynte

10 min
10 varer
103
Raita: Indisk dip med yoghurt og mynte

Raita er en frisk og god yoghurtdip med mynte. Deilig til indiske retter som pakora og curry.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 dl kefir, kan erstattes med yoghurt
  • 1 ts spisskummen, ristet og knust
  • 0.5 ts sukker
  • 0.25 ts chilipulver
  • salt
  • pepper, kvernet
  • 2 dl ananas, i terninger
  • 2 ss granateplekjerner
  • koriander, frisk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 dl kefir, kan erstattes med yoghurt
  • 1 ts spisskummen, ristet og knust
  • 0.5 ts sukker
  • 0.25 ts chilipulver
  • salt
  • pepper, kvernet
  • 2 dl ananas, i terninger
  • 2 ss granateplekjerner
  • koriander, frisk
Rør sammen yoghurt, kefir, spisskummen, sukker og chili. Smak til med salt og kvernet sort pepper. Bland inn ananas, granateple og hakket koriander. Serveres straks eller oppbevares i kjøleskapet frem til servering.
woman cooking

Bon appetit!

Rør sammen yoghurt, kefir, spisskummen, sukker og chili. Smak til med salt og kvernet sort pepper. Bland inn ananas, granateple og hakket koriander. Serveres straks eller oppbevares i kjøleskapet frem til servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?