Til hovedinnhold

Energikuler med kokos, pistasj og bringebær

10 min
8 varer
146
Energikuler med kokos, pistasj og bringebær

Disse energikulene er veldig raske å lage og inneholder mye sunt og godt!
Bløte dadler gir substans og sødme, og nøtter og frø gir deilig smak og energi. Energikulene er perfekte som energitilskudd når du er ute på tur eller som et lite mellommåltid ellers.
Du kan variere energikulene ved å rulle dem i for eksempel kokos eller bringebærpulver. Hakkede pistasjnøtter eller kakestrøssel kan også brukes. En kombinasjon gir fine farger og blir ekstra lekkert!
Disse energikulene er såkalt «rawfood» og veganske, i tillegg til å være naturlig sukkerfrie og glutenfrie. 
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.

Ingredienser

2
porsjoner
  • 200 g dadler, store og myke
  • 100 g cashewnøtter
  • 75 g pekannøtter
  • 50 g gresskarkjerner
  • 50 g kokos
  • 3 ss chiafrø

Pynt

  • 3 ss kokos
  • 3 ss bringebærpulver
  • 3 ss pistasjnøtter, hakkede

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 200 g dadler, store og myke
  • 100 g cashewnøtter
  • 75 g pekannøtter
  • 50 g gresskarkjerner
  • 50 g kokos
  • 3 ss chiafrø

Pynt

  • 3 ss kokos
  • 3 ss bringebærpulver
  • 3 ss pistasjnøtter, hakkede
Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør blandingen sammen til du får en bløt masse som kan formes.
Form små kuler som trilles i for eksempel kokos, hakkede pistasjnøtter og/eller bringebærpulver.
Form små kuler som trilles i for eksempel kokos, hakkede pistasjnøtter og/eller bringebærpulver.
woman cooking

Bon appetit!

Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør blandingen sammen til du får en bløt masse som kan formes.
Form små kuler som trilles i for eksempel kokos, hakkede pistasjnøtter og/eller bringebærpulver.
Form små kuler som trilles i for eksempel kokos, hakkede pistasjnøtter og/eller bringebærpulver.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?