Til hovedinnhold

Stekt rosenkål

15 min
4 varer
188
Stekt rosenkål

Stekt rosenkål er godt til mye. Tilsett andre smaker som friske urter, tranebær eller bacon for en ekstra spennende vri. 

Ingredienser

1
porsjoner
  • 400 g rosenkål
  • 0.5 dl bladpersille, hakket
  • olje, til steking
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g rosenkål
  • 0.5 dl bladpersille, hakket
  • olje, til steking
  • salt og kvernet pepper
Rens og del rosenkålen i to eller fire. Varm en stor stekepanne med litt olje. Tilsett rosenkålen og stek over høy varme i 2-3 minutter, eller til rosenkålen er gyllen og mør, cirka 1-2 minutter.
Smak til med salt og pepper og dryss over hakket persille.

Tips

Dryss over varme tranebær før servering. For ekstra smak kan du tilsett 2 finhakkede hvitløkfedd og 0,5 -1 finhakket rød chili. En klype sukker eller 1 teskje flytende honning kan også tilsettes for ekstra sødme.
woman cooking

Bon appetit!

Rens og del rosenkålen i to eller fire. Varm en stor stekepanne med litt olje. Tilsett rosenkålen og stek over høy varme i 2-3 minutter, eller til rosenkålen er gyllen og mør, cirka 1-2 minutter.
Smak til med salt og pepper og dryss over hakket persille.

Tips

Dryss over varme tranebær før servering. For ekstra smak kan du tilsett 2 finhakkede hvitløkfedd og 0,5 -1 finhakket rød chili. En klype sukker eller 1 teskje flytende honning kan også tilsettes for ekstra sødme.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?