Til hovedinnhold

Kanelkake i langpanne

45 min
9 varer
470
Kanelkake i langpanne

En langpannekake passer perfekt i barnebursdager, skoleavslutninger, dugnader og andre anledninger når mange skal spise kake. Dette er en saftig og god kake med kanel, som er enkel å lage og et godt alternativ til sjokoladekaken.

Ingredienser

12
porsjoner
  • 1 l kefir
  • 8 dl sukker
  • 2 ts natron
  • 200 g smør, smeltet
  • 1.4 l mel
  • 3 ss kanel

Glasur

  • 150 g smør, smeltet
  • 100 g sjokolade
  • 250 g melis
  • 1 stk egg

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 l kefir
  • 8 dl sukker
  • 2 ts natron
  • 200 g smør, smeltet
  • 1.4 l mel
  • 3 ss kanel

Glasur

  • 150 g smør, smeltet
  • 100 g sjokolade
  • 250 g melis
  • 1 stk egg
Bland først sammen kefir, sukker og natron. Smelt smør og vend i røren.
Tilsett mel og kanel. Rør godt sammen til en klumpfri røre.
Ha røren i en smurt langpanne. Stek på 200 grader i cirka 20 minutter.
Glasuren lages når kaken er avkjølt. Smelt smør og sjokoladen, rør så inn melis og egg. Bre over kaken.
Ha over kakepynt om ønskelig. Non Stop og seigmenn er perfekt for bursdag eller avslutning.
woman cooking

Bon appetit!

Bland først sammen kefir, sukker og natron. Smelt smør og vend i røren.
Tilsett mel og kanel. Rør godt sammen til en klumpfri røre.
Ha røren i en smurt langpanne. Stek på 200 grader i cirka 20 minutter.
Glasuren lages når kaken er avkjølt. Smelt smør og sjokoladen, rør så inn melis og egg. Bre over kaken.
Ha over kakepynt om ønskelig. Non Stop og seigmenn er perfekt for bursdag eller avslutning.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?